Guestbook

“You are a motivated group of young professionals, who understand to “infect” us with good spirit, professionalism and develope a better view for each other within the company, as well as friends, colleagues and humans.”

Miki HADJIDAI – CEO SIAROM

“Doresc sa-mi exprim bucuria de a ne fi întâlnit și să vă mulțumesc pentru eforturile care au dus la un rezultat excelent: toți ne-am simțit bine și și am învățat ceva util și potrivit de aplicat în viața de zi cu zi!”

Claudia ROMAN – Managing Director M&M PRODUCT

“Primul program de TEAMBUILDING organizat de HR Analytics a fost deosebit de interesant și antrenant. Am sentimentul că organizația din care fac parte a avut mult de câștigat.”

Stela NICOLAE – General Manager IT&T

“Programul de TEAMBUILDING este folositor, chiar dacă prima idee ce iți vine în minte este cea de respingere. Cu sinceritate pot afirma că programul de TEAMBUILDING este util în viața unui om, a unei organizații și nu în ultimul rând a unei echipe.”

Claudiu BRICIU – Sales Manager IT&T

“Trei zile de concentrare maximă cu o echipă de traineri bine pregătiți, profesioniști, ce ne-au oferit un program de instruire deosebit. Este o plăcere să lucrezi cu o asemenea echipă!”

Emeric MARK – General Manager SIAROM